Budaörs, 52 nm-es panel lakás 32.500.000 Forint


Elkelt
Elkelt
Elkelt
Elkelt
Elkelt
Elkelt
Elkelt
Elkelt

A nyugati fekvésű IX. emeleti, 2 szobás lakásból szép panoráma nyílik Budaörs hegyeire. A lakás teljes körűen, igényesen, a falakat is beleértve fel lett újítva. A ház közvetlen környezete gyönyörűen parkosított. A ház panelprogramban részt vett. A lakás tehermentes. A lakóközösség ideális. A közös költség 7.200 Ft. A víz, gáz és áram díjfizetése felhasználás alapján fizetendő. Amennyiben további információkat szeretne kérni, illetve megtekintené a lakásról és környezetéről készült videót, kérem kattintson a fejlécen szereplő "Online megtekintés" gombra.


32500000Ft 
  • Megbízás száma: BUDAÖRS-000002

További részletek


A külső nyílászárók műanyag szerkezetű ablakok, redőnnyel, szúnyoghálóval és hőszigetelt üveggel ellátottak, a beltéri ajtók anyaga fa. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó. A padló- és falburkolatok egységesek, szerkezeti és esztétikai hibáktól mentesek. A falak felülete festett, a vizes helyiségek csempézve vannak. A padlót laminált parketta, valamint járólap burkolja. A fűtés távfűtési rendszerrel, radiátorokkal megoldott. A használati meleg víz ellátását a fűtési rendszer szolgáltatja. 

Az ingatlanban a következő felújítások valósultak meg: 

Argon gázzal töltött hőszigetelő ablakok (Dako márkájú 1.4 hőszigetelés együtthatóval)  

UV álló német alumínium tokos redőnyök 

Padlókiegyenlítés (Mapei termékekkel) 

2 cm vastag szigetelés az összes szobában és a külső falakon dryvit hálóval 

A nagyszoba és étkező fal Baumit 2 mm-e gördülőszemcsés vakolatot kapott 

A fürdő fala betonvágóval kivágva (ezen átalakításról statikai szakvélemény készült, amely a közös képviselő részére átadásra került) 

A megnagyobbított fürdőszoba fal festett cseh üvegtéglából megépítve 

Villanyszerelés: Új kapcsoló szekrény és kismegszakítók. A világításhoz szükséges vezetékrendszer kiépítése. Koax kábel bevezetése. Lan kábel bevezetése. Beépített rejtett világítás és spot világítás a szobákban. Spot világítás az étkezőben. Új energiatakarékos fali világító testek az előszobában, konyhában. Ikea-s pultvilágítás a konyhában.

Villanykapcsolók, konnektorok, Lan aljzatok cserélve Prodax márkára (minden kapcsolóból aljzatból és konnektorból van új tartalék cseredarab) 

Víz,fűtés gáz szerelés: 

Új lemezradiátorok és sarokszelepek o Techchem hőmennyiségmérők (fűtés a fogyasztás után fizetendő) o Csővezeték csere a fürdőben és a konyhában o Csaptelep csere 

Konyha: Kludi márkájú zöldségmosós csaptelep

Indesit márkájú inox gáztűzhely, elzáró szelep és flexibilis gázvezeték cserélve 

Fürdő: Mofém márkájú o Hidromasszázs zuhanypanel fürdő o Zuhanykabin o Üvegmosdó o Alföldi márkájú WC csésze o Geberit start/stop öblítőtartály 

Az egész lakásban álmennyezet került kiépítésre ebbe került beépítésre a világítás (kivéve konyha) 

Méretre készített konyhabútor (IKEA bútor alapján) beépített Whirlpool rozsdamentes szagelszívó, Beko mosogató, Cseresznyefa laminált padló 2 mm lépészaj csökkentővel a kis- és nagyszobában

Zala kerámia járólapok (burkoláshoz Mapei flexibils csemperagasztó és Mapei fugázó anyagok)

Tömör fenyőfa beltéri ajtók, 8 ponton záródó acél biztonsági bejárati ajtó egyedi beépítő kerettel

Új, magas kategóriájú IKEA bútorok további megbeszélés tárgyát képezik.

ajánlat érkezett
2021.03.20.
2. ajánlat érkezett
2021.03.26.
3. ajánlat érkezett
2021.03.26.