Budaörs - 65 nm-es tégla lakás 62.900.000 Ft


Elkelt
Elkelt
Elkelt
Elkelt
Elkelt
Elkelt
Elkelt
Elkelt
Elkelt

Budaörsön eladó egy 2019-ben átadott, VILÁGOS, nettó 60,2 nm-es (11 nm-es erkéllyel rendelkező) lakás elzárt, védett környezetben. A lakáshoz tartozó parkoló is védett helyen található. Az erkélyről és a nappaliból panorámás kilátásban gyönyörködhetünk. Amennyiben további információkat szeretne kérni, illetve megtekintené a házról és környezetéről készült videót, kérem kattintson a fejlécen szereplő "Online megtekintés" gombra.


62900000Ft 
  • Megbízás száma: BUDAÖRS-000014

További részletek


Az épület teherhordó falai vasbeton vázszerkezetbe épített téglával készültek. A tetőszerkezet lemez borítású, szigetelt magas tető. A külső nyílászárók műanyag szerkezetű ablakok, automata redőnnyel ellátva, a tetősíkba illeszkedő ablakok fatokokkal szereltek, a beltéri ajtók dekorfóliásak. A bejárati ajtó biztonsági zárral ellátott.

Rezsi költségek:

Víz: fogyasztás szerint

Villany: 2600Ft/hó

Fűtés: 11000Ft/hó a téli időszakban

Közös költség: 11500Ft/hó

Klíma: 2 db split

A teljes berendezés az árban és a parkolóhely is az ár részét képezi.

Az ingatlan alkalmas BEFEKTETÉS céljára, vállalkozás üzemeltetésére, iroda kialakítására.

Azonban alkalmas egy jól megtervezett családi otthonnak is, ahol a hálószobák teljesen elszeparáltak, így a nappaliban és az abból nyíló erkélyen megvalósítható egy külön élettér a felnőttek részére vagy akár egy vállalkozás, irodai helyiség kialakítása is.

Több lehetőség kihozható egyetlen lakásból!


ajánlat érkezett
2021.06.02.