Budaörsi Panorámás lakás 89.900.000 Ft


Elkelt
Elkelt
Elkelt
Elkelt
Elkelt
Elkelt
Elkelt
Elkelt
Elkelt

Budaörs-Tűzkőhegyen (Budaörs Rózsadombján) eladó egy GYÖNYÖRŰ PANORÁMÁS, 83 nm-es, 3 szobás, földszinti luxus lakás. Cirkó, illetve padlófűtéssel ellátott, Déli tájolású 35 nm-es terasszal, önálló kertkapcsolattal, önálló garázzsal. A magas minőségi anyagokkal ellátott lakás tökéletes azoknak, akik szeretnék megtapasztalni az egységet a természettel, az összhangot az élővilággal. Számos előnnyel rendelkezik, melyek nagymértékben emelik az életminőséget. Az 1994-ben épült 3 emeletes társasház minden emelete egyetlen lakásból áll. Kis lakóközösség egy TERMÉSZETKÖZELI elszeparált helyen, ahol minden igényt kielégítő, családias, baráti környezetben élhet. Rezsi alakulása: Víz: 2 500 Ft/hó Villany: 10 000 Ft/hó Fűtés: 15 000 Ft/hó Közös költség: 0 Ft/hó Amennyiben további információkat szeretne kérni, illetve megtekintené a házról és környezetéről készült videót, kérem kattintson a fejlécen szereplő "Online megtekintés" gombra.


89900000Ft 
  • Megbízás száma: BUDAÖRS-000016

További részletek


LOKÁCIÓ
Az ingatlan a 11. kerület és Budaörs határán fekszik egy csendes zsákutcában, a Tűzkőhegy tetején. Mindössze 10 perc buszos utazásra Kelenföld központtól, ami Buda egyik legnagyobb közlekedési csomópontja. Innen nem csak a városközpontba, hanem a Balatonra és Bécsbe is egyszerűen eljuthatunk távolsági busszal vagy vonattal. Alig 5 perc alatt elérhető az
M1/M7 autópálya, ahol az összes nagy bevásárlóközpont (Tesco, Auchan, Media Markt, IKEA, Decathlon, Praktiker) képviselteti önmagát. Csodálatos, hogy milyen közel az autópálya, de mégsem lehet hallani. Az utca végéből indul több túristaútvonal is a kiépített tanösvényen át. Számos iskola és óvoda is található 300 méteres távolságban. Tiszta levegő, csodás panoráma, rendezett külvárosi élet.

LEÍRÁS
A ház 1994-ben épült, és az egyetlen társasház a környéken. 3 lakás van 3 külön emeleten. Az eladásra kínált lakás a földszinten található és az egyetlen, ami rendelkezik kertkapcsolattal. A lakás teljeskörű felújításon esett át 1 évvel ezelőtt. A környező telkek nem lakottak, mivel szőlőt termesztenek rajta, és a teljesen szeparált bejárat tökéletessé teszi a privát szférát.

NAPPALI
A lakásba lépve az előszobából nyílik a nappali. A nyitott elrendezésű amerikai konyhás nappali gyönyörűen nyújtja az amúgy is hatalmas teret.
Az egyedi gyártású bioetanolos kandalló remek élmény az átmeneti időszakokban.

KONYHA ÉS ÉTKEZŐ
A mini konyhasziget és bár további munkalap területet rejt. Alul található egy nagy 12 személyes mosogatógép. Rengeteg hely van a konyhaszekrényekben, mely belső világítással és forgó sarokelemmel is el van látva. A rozsdamentes acél elszívó alatt 4 gázégő és egy elektromos grillap is helyet kapott. Bal oldalon található a beépített mikrohullámú sütő, a sütő, a hűtőszekrény és a fagyasztó is.
Az egyedileg készült art-deco csillár a szoba koronája és - mint minden világítótest - ez is modern LED technológiával van szerelve.

HÁLÓSZOBA
A fény szobája 2 nagy ablakkal, 4 nagy üvegajtóval, automata redőnyökkel tökeletes hely a pihenésre egy hosszú nap után. Csak annyit kell mondani, hogy ”Alexa, good night!” és a villanyok lekapcsolnak, a redőnyök leereszkednek, az éjjeli lámpa felkapcsol, majd 30 perc múlva magától lekapcsol (tetszőleges).
Közvetlen kijárattal rendelkezik az örökpanorámás teraszra, továbbá két hatalmas gardrób is helyet kapott.

HÁLÓ 2 | GYEREKSZOBA | IRODA
A második hálószobát jelenleg dolgozószoba, de gyerekszobának is tökéletes lehet.

FÜRDŐSZOBA & WC
A luxus csaptelepek, a hatalmas sarokkád és az egyedi olasz kerámia mosdó, körben a lakkozott faborítás teszi tökéletessé az ötcsillagos spa élményt.