Online Azonosítás


Kérjük, hogy a bővebb online tartalmak megtekintéséhez töltse le a "Szerződések, dokumentumok" fül alatt szereplő online megtekintési nyilatkozatot. Töltse ki, írja alá és csatolja az alább szereplő űrlaphoz. Azonosítást követően megkap minden rendelkezésre álló dokumentációt a kiválasztott ingatlanról.

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ

Kérem adjon meg 2 időpontot, amikor kollégánk felveheti Önnel a kapcsolatot az online azonosításhoz, amennyiben nem rendelkezik ügyfélkapuval. (Ha van ügyfélkapu regisztrációja, válassza az "Online megtekintés ügyfélkapuval rendelkezőknek" fület, melyet a honlapon megtalál.) Így módjában áll személyes megtekintés nélkül minden olyan információhoz hozzájutni, minta személyesen tenne látogatást az ingatlannál. Természetesen, amennyiben igényli, személyesen is megtekintheti az Önnek tetsző ingatlanokat ("Személyes megtekintési időpont foglalás" fül alatt találja a részletes információkat). Az online azonosításhoz az Ön által kért időpontra elküldünk e-mailben egy linket, amelyre rákattintva közvetlen beléphet a beszélgetésbe. Nincs szükség applikáció letöltésére. A megbeszélésen tudja majd igazolni, hogy a beküldött adatok és az Ön személye megegyezik. A beszélgetés hang- ill. videóanyaga nem került semmilyen módon rögzítésre. A nagyobb biztonság ahhoz szükséges, hogy a tulajdonos biztonságban érezhesse magát, hogy amely Ügyfélnek kiadjuk a birtokában lévő ingatlan adatait, előzetesen igazolta magát, tehát szándékai tisztességesek.
Az űrlapra tehát kérjük töltse fel előzőleg a honlapról letöltött megtekintési nyilatkozatot "Megtekintési nyilatkozat honlapon történő megtekintéshez" kitöltve és aláírva. Ezen dokumentumok és az online beszélgetésen felmutatott igazolványok és arcazonosítás teszi lehetővé, hogy biztonsággal kiadhassuk a személyes és nem publikus információkat.

A személyes adatok felvétele, ill. az ügyfél azonosítása a 2017. évi LIII. törvény (a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról) alapján minden ingatlanértékesítő kötelessége. Az ingatlanértékesítő köteles megtagadni az ingatlan bemutatását, amennyiben az ügyfél azonosítása írásban nem történik meg, vagy ha kétség merül fel az ügyfél személyazonosságát illetően. Az St. Homme Kft. az ügyfél adatait a jogszabályi előírásoknak megfelelően kifejezetten bizalmasan kezeli.
*
*
*
*
*
*
*