Rólunk


Rólunk
Részlet Frank Capra - Az élet csodaszép c. filmből (1946)

"-Te komolyabbnak születtél, George!
Biztos eldöntötted már mihez kezdesz!
-...építész leszek, házakat tervezek, modern városokat!
Nem szeretnék életem végéig egy kopott kis irodában dolgozni....
Én ennél többre vágyom, valami komolyabbra!
- Tudod George úgy érzem, hogy ..... mi is valami fontosat csinálunk,
kielégítünk egy alapvető vágyat:
Az Emberek fedelet akarnak a fejük fölé és tűzhelyet és
Mi segítünk megszerezni az embereknek abban a kopott irodában!
- Tudom, Apa!"

A felnőtt ember szívéhez a gyermeki énjén keresztül vezet az út. És a megértéshez is. Ugyanis a gyerekek még tiszták. A lelkük szárnyaló. És egyszerű a gondolkodásuk. Éppen ezért a gyerekeknek sokkal egyszerűbben magyarázzuk el az élet dolgait, szebben beszélünk hozzájuk, érthetőbben, meseszerűen. Így számukra könnyen érthetővé válik. A felnőttek világa ennél bonyolultabb, sokszor nem kézenfekvő. Ezáltal nehezebben vagy nem is érthető. Ugyanakkor általános bizalmatlanság van az üzleti életben, ami a felnőttek világa. Ahhoz, hogy tiszta lelkiismerettel tudjunk a világ elé állni, elkerülhetetlen a másik felnőtt ember tisztelete, elfogadása. Így kaphatunk mi is bizalmat. Enélkül céltalan az a munkásság, ami nem eképpen és ennek tudatában jön létre.
Közös érdekünk egy nemes eszme megvalósítása, hogy közelebb hozhassunk egymáshoz az embereket!
Az ingatlanértékesítésben eltöltött éveim alatt rájöttem, hogy változásra van szükség ahhoz, hogy az emberek bizalommal közelítsenek felénk. Sok-sok év tapasztalata rávilágított arra, hogy ha az emberi oldalát vesszük elsődlegesen fontosnak és a háttérben professzionális munkát végzünk, akkor tudunk olyan lehetőségre szert tenni, hogy megváltoztassuk az ebben a szakmában kialakult lehangoló képet. Ennek tudatában - több, mint két év háttérmunka után - létrejött egy teljesen más szemszögből kialakított elképzelés, melyre méltán lehetek büszke, mert védetté nyilvánították a koncepciót, mely egy új értékrend alapját képezheti. Az elgondolás lényege, hogy „előbb vessünk és utána arassunk”. Kerüljön előtérbe újra az ember. Ugyanakkor fontosnak tartom megjegyezni, hogy ebben a megközelítésben elsődleges fontosságú a realitás, mely tükröződik a vállalkozás tematikájában is. Mind az ár kialakításánál, mind a fotózásnál, mind a megjelenítésnél, mind a jogi részleteknél. Ezáltal lesz egyedülálló a cég elgondolása, mely - úgy gondolom - mindenképp figyelemreméltó a jelenlegi helyzetben.

Missziónk


Missziónk
Célom, hogy az igazság és az igazságosság jegyében járjak el és minden esetben ez lebegjen a szemem előtt. Mert MINDEN ember EGYENLŐ! Minden tulajdonos ugyanolyan bánásmódot érdemel és ugyanolyan tisztelet illet meg minden embert, rendelkezzen bármekkora vagyonnal.
Az érték a szolgálatban rejlik!
Ezt szem előtt tartva dolgoztam ki a stratégiát, melyre építettem a céget.
Arra a megállapításra jutottam, hogy akkor nyújtom a legnagyobb segítséget, ha "csak" elősegítem az értékesítést, vagyis hozzásegítem a tulajdonost ahhoz, hogy a megfelelő vevőt megtalálhassa. Ha a megfelelő keretek között - és játékszabályok felállítása mellett - őre vagyok a folyamatoknak.
Hiszen tudatos emberek vagyunk és képesek vagyunk mindannyian gondolkodni és dönteni, csak visszaigazolásokra és megerősítésekre van szükségünk. Abból kell kiindulni, hogy egy gyereknek leginkább arra van szüksége, hogy tudja, hogy ott vagyunk a háttérben MINDIG és ha szükség van ránk, akkor megtaláljon minket! Mint egy lámpa, ami mindig ég és világít a sötétben, utat mutat, ha szükség van rá. Már a nagyon pici gyerek is képes egyedül eldönteni, hogy mit csináljon annak érdekében, hogy figyeljenek rá. Ha látja, hogy sajnálják ha sír, akkor sírni fog, hogy részvétet keltsen a szülőben. Ha azt látja, hogy az anyja nyugodt, bármi történjék nem fog sírni, hiszen ha az anya rendületlen, akkor minden rendben van. Egy gyermektől is hamar elvárják az önállóságot és ezáltal ebből a gyermekből egy tudatos, okos felnőtt ember lesz. Ebből kiindulva a tulajdonos és a vevő is EMBER, vagyis tudja feltehetően mindkettő, hogy mit akar. Tehát tud dönteni. Határozott!
Határoz arról, hogy elad, illetve vesz! Vagyis csak annyi a feladatunk, hogy lámpásként ott legyünk és ne hagyjuk, hogy az események rossz irányt vegyenek. Jelen legyünk, ha szükség van ránk, figyeljük az eseményeket és csak akkor szóljunk bele, ha szükséges. Akkor viszont legyen olyan személy, aki képes "kívülről" látni az eseményeket érzelmek nélkül és képes hideg fejjel a résztvevőket a helyes útra vezetni. Mint a testvérek között. Ugyanígy az ügyfelek között is meg lehet teremteni az egyetértést, hiszen a béke mindig ott van, csak a megfelelő hozzáállással elő kell csalogatni az emberekből.